FK Pardubice
A tým

PREVIEW | Kamil Vacek: Musíme zůstat u naší hry!

Pardubáci nastoupí už tuto středu k dalšímu ligovému utkání. Tentokrát Kováčova parta odcestuje do Karviné, kde se od 17:00 hodin utká s tamním MFK. Jeden z nejzkušenějších hráčů FKPCE Kamil Vacek v předzápasovém preview hovořil například o tom, jaká atmosféra po výhře na Slovácku v kabině panuje.

Svěřenci trenéra Radoslava Kováče vstoupili do jarních ligových bojů skvěle. V sobotu totiž zvítězili po bláznivém průběhu utkání na trávníku 1. FC Slovácko. Zkušený Kamil Vacek ví, jak moc taková výhra celému týmu pomůže: „Věděli jsme, že máme za sebou velmi náročnou, ale pozitivní zimní přípravu. Věřím tomu, že nás vítězství na Slovácku nakopne, protože v Uherském Hradišti se nevyhrává jednoduše. Zvlášť po průběhu samotného zápasu, který byl pro nás hodně emočně náročný. Snad nám to dodá potřebné sebevědomí, protože máme před sebou další dva velice důležité duely.“

Už tuto středu se pardubický tým představí v dalším ligovém utkání. Od 17:00 hodin se postaví v Karviné proti místnímu MFK. Pardubáci tak mají na přípravu o mnoho méně času, než obvykle. „Vždycky se po vyhraném zápase regeneruje lépe. Na středeční utkání se těšíme. Atmosféra v kabině je velmi dobrá. Do Karviné pojedeme dobře naladění a jsem přesvědčený, že tam necháme všechno, abychom to zvládli,“ hlásí 36letý záložník FK Pardubice.

Východočeši budou chtít ve středu navázat na sobotní vítězství a do Pardubic přivézt další tři body. „Do Karviné se vrátil trenér Jarábek, který byl s tímto týmem vždy úspěšný. Pod jeho vedením hrají karvinští hodně jednoduchý, ale účelný fotbal. My musíme zůstat u naší hry a věřit ve své vlastní schopnosti. I proti velkým mužstvům dokážeme hrát kvalitní fotbal. Ta naše hra, ve které jsme se, myslím, hodně zlepšili, nám pomůže v Karviné k výsledku, jaký si přejeme,“ velí Vacek.

Středeční utkání, jehož start je naplánován na 17:00 hodin, bude vysílat stanice O2 TV Sport.

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek